Cayenne voorkomt en geneest,
brandt en verkoelt...


Door Patrick Quillin • 80 pagina's
Prijs : 23,50 € •
Beide Boeken samen : 35 €

Het complete handboek voor huisremedies met cayennepeper
 
De lijst van kwalen en aandoeningen die Cayenne geneest of verlicht, tart elke verbeelding. Van astma- tot acné, van misselijkheid tot overgewicht, van maagzweer tot hartkwaal... er bestaat in de natuur zo goed als niets dat naast Cayennepeper kan staan inzake veelzijdigheid, therapeutische en heilzame eigenschappen, én smaak.


Na jarenlange research bundelde de gerenommeerde Amerikaanse voedingsspecialist dr. Quillin zijn ontdekkingen in het fascinerende boek : De Kracht van Cayenne. Hij maakt u vertrouwd met de onverwachte eigenschappen van Cayenne en onthult hoe u deze krachtpatser heel gemakkelijk inzet voor een gelukkiger, langer en gezonder leven. Zelfs als u niet van pikant houdt !

Cayenne is overal verkrijgbaar en kost zo goed als niets. Vers of in poedervorm, als zalf of in capsulevorm : de kracht van Cayenne is fenomenaal. Helen, verlichten, versterken, verzachten, genezen, voorkomen...

De Kracht van Cayenne. Of hoe u Cayenne heel eenvoudig zelf inzet tegen talloze kwalen, aandoeningen, pijntjes en allergieën.Apotheek altijd binnen handbereik.

Het Grote Lookboek

Door Emily Thacker • Prijs elk boek apart: 23,50 €
Beide Boeken samen : 35 €

Knoflook – een wonder van de natuur

Dit wonder van de natuur remt de groei van tumoren af, beperkt de gevolgen van borstkanker, scoort beter dan penicilline in de strijd tegen 8 soorten antibiotica-resistente bacteriën, kan beroertes voorkomen én beschermt hartpatiënten tegen een eventuele tweede aanval!

Knoflook bevat meer dan 200 vitaminen en mineralen zoals calcium, kalium, ijzer, zink en belangrijke antioxidanten zoals selenium. In ‘Het Grote Lookboek’ beschrijft gezondheidsauteur, Emily Thacker, een honderdtal recepten en remedies op basis van knoflook.  Promo aanbod !!
2 boeken voor 35 € (ik bespaar 12 €)
 

Deelname in de verzendkosten + 6 €
productprice 
Promo aanbod :
2 boeken voor 35 € (ik bespaar 12 €)
-12,00 €
Bestellen
De Kracht van Cayenne
23,50 €
Bestellen
Het Grote Lookboek
23,50 €
Bestellen

details order
0 items
0 €