Over Dema

DEMA : synoniem van
GEZONDHEID & WELZIJN

Sinds ongeveer 20 jaar is Dema de exclusieve verdeler van een aantal gezondheidsboeken en welzijnprodukten

Een stijgend aantal schrijvers bekend om het gezondheidsdomein en natuurwellness vertrouwen hun werken toe aan een wereldwijde organisatie, vertegenwoordigd in België door Dema.

Een gepersonaliseerde service

Bij ontvangst worden uw bestellingen zorgvuldig klaargemaakt door onze verzendingsdienst en worden deze nog dezelfde dag of ten laatste de volgende dag afgeleverd in het postkantoor (behalve bij uitputting van voorraad, dan wordt men per brief hiervan op de hoogte gebracht). Door de huidige bekwaamheid van de postdiensten ontvangt u uw pakjes bij 98% gevallen, de volgende dag.

Uw garantie

Bij de meeste produkten kan u genieten van 30 dagen waarborg. Indien onze produkten niet mochten voldoen aan uw verwachtingen, dan stuurt u deze in hun originele verpakking terug en wordt u terugbetaald.  Het is voor ons belangrijk dat onze klanten tevreden zijn !

U kunt ook bestellen per :

POST
DEMA International nv – Avenue de l’Expansion 9A – 4432 Alleur

TELEFOON – BESTELDIENST

E-MAIL
info@dema-gezondheid.be

De produkten zijn enkel beschikbaar per correspondentie, geen verkoop ter plaatse.
Hoofdzetel : Dema International nv – Av. de l’ Expansion 9A – 4432 Alleur
HRB : 146.178 – BTW nr : BE 0675.690.617

Levering -tot uitputting voorraad- binnen 48 u na uw bestelling. Foto’s niet contractueel – illustratief relaas. U beschikt over het wettelijk herroepingsrecht of een Niet Tevreden? Geld Terug! regeling. Gebruik voor uw retour het formulier op www.the-shopper.be/wet binnen 14 dagen (herroepingsrecht, voor ongeopende producten in originele verpakking) of binnen 30 dagen (Garantie voor aangebroken producten) na levering en stuur de producten voldoende gefrankeerd terug. Bedrijfsnummer BE0675.690.617. Toezichthoudende overheid: FAVV. Uw persoonsgegevens worden verwerkt door DEMA Int’l NV, Avenue de l’Expansion te Alleur, verwerkingsverantwoordelijke, als noodzakelijk voor de opvolging van bestellingen en klantenservice. In ons gerechtvaardigd belang als verkoper op afstand verwerken wij uw naam- en adresgegevens ook voor direct marketing doeleinden, zowel op papier als elektronisch binnen het kader van de wettelijke bepalingen. Om onze partners toe te laten u aanbiedingen te kunnen doen geven wij hen enkel uw naw-gegevens. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan verantwoord voor deze doeleinden. Meer info hoe wij zorgvuldig met uw privacy omgaan op www.dema-gezondheid.be/privacy . U hebt recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid en om klacht in te dienen, zowel bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als bij ons.

Uw Consulent :

Sam Delye


Frédéric Scolas


Viviane George