De Buitengewone Genezende Kracht van GRAPEFRUIT

Door Dr Andrew Draston • 161 pagina’s • Prijs : 15,50 €

EGP, een geschenk van het toeval

De ontdekking van de gunstige werking voor de bevordering van de gezondheid van EGP is te danken aan de nieuwsgierigheid van een uit het toenmalige Joegoslavië afkomstige arts en immunoloog Dr. Harich.
Hij analyseerde de verschillende bestanddelen van het extract van grapefruitpitten, nadat hij bij toeval op een grapefruitpit had gebeten en de bittere smaak opmerkte. Verder viel hem op dat de grapefruitpitten die hij op de composthoop had gegooid, niet verrotten, hoewel het toch om een organische substantie ging.

Een natuurlijk antibioticum

Het Extract van Grapefruitpitten is een natuurlijk antibioticum, dat niet alleen de voor het lichaam nuttige bacteriën vrijwel ongemoeid laat, maar dat uitermate snel werkt en geen giftige bijwerkingen vertoont.

Het juiste product

Dr. Draston helpt u ook bij de keuze van het juiste Extract van Grapefruitpitten, zodat u er zeker van bent dat u het beste product kiest, dat een optimale werking heeft ter bevordering van uw gezondheid.
U zult zich het product zeker zo snel mogelijk willen verschaffen, maar toch moet u beslist eerst dit hoofdstuk lezen, omdat de genezende krachten ook afhankelijk zijn van de kwaliteit van het product.

Deelname in de verzendkosten + 6 €

Product Prijs Aantal

De Buitengewone Genezende Kracht van Grapefruit

Grapefruit 15,50