U heeft geen idee van al het goede dat de AVOCADO u te bieden heeft !

Door Laurence Buiret-Grégoire • 82 pagina’s • Normale prijs : 26 €
Boek van de Avocado + De Kracht van Cayenne voor de promoprijs van 35 €

We weten allemaal dat avocado uitstekend is om ons bord op te fleuren, maar slechts weinigen kennen zijn superkrachten op gebied van gezondheid, beauty, sexualiteit, en tegen alle verwachtingen in… voor een SLANKE LIJN ! Velen mijden zelfs dit fruit omdat het zogezegd doet verdikken door zijn hoge vetgehalte… Waar of niet waar ? In haar nieuwe boek over de Avocado onthult de auteur Laurence Buiret-Grégoire u 1001 ongekende deugden van deze uitzonderlijke vrucht.

Uitzonderlijke therapeutische krachten !

Onze voorouders kenden al de helende krachten van de avocado, waar ze met succes gebruik van maakten. Helaas zorgde de komst van vele moderne remedies en medicijnen ervoor dat hij op de achtergrond verdween.
Nu is het tijd om de krachten van deze SUPER FOOD te herontdekken ! Temeer daar de wetenschap met zekerheid stelt dat de verrassende eigenschappen van de avocado niet te ontkennen zijn en helpen tegen : migraine, gewrichtspijn, hoest, pijnlijke menstruatie, braakneigingen, jicht, aften en gingivitis, waterretentie, zichtproblemen, spataders, herpes, reuma, hart- en vaatziekten, pijn en ontstekingen, artrose, diabetes, constipatie en diarree, te veel cholesterol, overgewicht…

Nog verrassender, is dat de Avocado niet enkel voor uw Gezondheid zal zorgen… Hij kan nog zoveel meer !

Eens u het Boek van de Avocado gelezen hebt, zal u alle troeven in de hand hebben om volgende problemen op te lossen :

HAAR : U kan op de avocado rekenen om uw haargroei te stimuleren bij kaalheid, het verschijnen van grijze haren te vertragen, uw droge haar te voeden, haarpunten en haarlengten te herstellen, luizen af te weren,…

HUID : Avocado is ideaal tegen striemen, cellulitis, acne, rimpels, een droge huid, broze nagels, oude littekens, ouderdomsvlekken, eczeem en helpt zelfs bij PSORIASIS !

SLANKE LIJN : Ook al kreeg de avocado een slecht imago opgeplakt als zijnde een vetrijke vrucht, weet dan dat hij voortaan erkend is door diëtisten en voedingsdeskundigen als de NIEUWE HONGERSTILLER, ideaal als hulp bij gewichtsverlies en om weer een PLATTE BUIK te krijgen. Daarenboven is hij rijk aan goede vetten die helpen om af te slanken en om uw gewicht op peil te houden, en die zorgen voor een getonifieerde huid.

LIBIDO : Ontdek hoe avocado uw sexleven kan boosten en uw ingedommelde libido weer tot leven kan wekken. + Het geheime recept om de zintuigen van uw partner te stimuleren, elke keer opnieuw !

Vraag uw exemplaar aan van het “Boek van de Avocado” en  geniet ook van eenvoudige  en natuurlijke recepten  voor uw dagelijks  welzijn. De voorraad is beperkt, wees er dus snel bij !

Ontvang GRATIS
Fruit- en Groentensap voor de Gezondheid
met nieuwe recepten

Deelname in de verzendkosten + 6 €

Product Prijs Aantal

Boek van de Avocado
aan de prijs van 26 euros
+ GESCHENK : Fruit- en Groentensap voor de Gezondheid

Boek van de Avocado 26,00

Boek van de Avocado + De Kracht van Cayenne
voor slechts 35 euros
+ GESCHENK : Fruit- en Groentensap voor de Gezondheid

Avocado en Cayenne 35,00