Gember de Vergeten Schatkamer van de Natuur

Door Sandra Bierstedt • 88 pagina’s • Prijs : 23,50 €

Wat Gember kan doen voor uw gezondheid & welzijn ?

Deze vertrouwde, alledaagse specerij blijkt spectaculaire remedies in zich te dragen tegen talloze kwalen, aandoeningen en ongemakken. Een onbetaalbaar medicijn van de natuur, zo goed als gratis.

Apotheek altijd binnen handbereik

Zelden kan één natuurproduct zich beroepen op zulk een uitgebreide actieradius. Eén advies dus: zorg dat u altijd gember binnen handbereik hebt. Een greep uit de toepassingen.

  • Wagen-of zeeziekte, misselijkheid en braken. Met gember blijft de gevreesde misselijkheid uit. Artsen bevelen het aan na een narcose of chemotherapie.
  • Hoofdpijn en migraine. In 1990 ontdekte dokter Srivastava dat het migraine-aanvallen verminderde en zelfs stopte. Het gaf betere resultaten dan de dure medicatie, én zonder bijwerkingen. Bijzonder effectief bij kinderen en jongeren.
  • Spijsvertering. De stof zingibain stimuleert de verbranding, de opname van voedingsstoffen en bevat de krachtigste eiwitverterende enzymen in de natuur.
  • Pijnlijke gewrichten of spieren ? Masseer een mengsel van gembersap en sesamolie in op de pijnlijke plek, zwelling of ontsteking.
  • Opgeblazen gevoel, winderigheid ? Met gember is het na een halfuurtje vergeten.
  • Griep en verkoudheden. De sterk antiseptische werking van gember helpt uitstekend bij de bestrijding van deze kwalen. Door de etherische olie in de wortels van de gemberplant maakt het lichaam meer witte bloedlichaampjes aan, die komaf maken met infecties.
  • Rheumatoïde artritis. Langdurig gebruik geeft vaak spectaculaire resultaten bij reuma en heeft een positieve invloed op de cholestorolspiegel.
  • Actief sexleven. Ook tegen impotentie of gebrek aan libido wordt gember al eeuwen ingezet.

Maar er is meer...

De actieve stof “gingerol” in gember wordt geroemd als een ontstekingsremmer en antioxidant, maar ook als krachtige kankerwerende stof die onder meer – zo blijkt uit dierproeven – tegen dikkedarmkanker beschermt. De resultaten stemmen onderzoekers méér dan hoopvol.
Het boek “Gember, De Vergeten Schatkamer” ontsluiert voor u de geheimen van deze eeuwenoude weldoener. Het toont u het hoe en waarom van deze wonderlijke wortel, en u verneemt op welke manieren u gember toepast: thee, compressen, tinctuur of siroop, vaak in combinatie met andere natuurlijke producten.
Elke kwaal zijn eigen recept. U leert zelfs hoe u heel gemakkelijk een frisse spray maakt die wonderen verricht tegen acné.
Meer dan 85 toepassingen, recepten en bereidingen waarmee u een gezonder, gelukkiger en langer leven op een gouden schaaltje gepresenteerd krijgt. Dit boek mag in niemands huis ontbreken.

CITROEN : méér dan Vitamine C !

Vele van de weldadige eigenschappen van citrusvruchten zijn genoegzaam bekend. Toch zijn die zonnetjes van uw fruitschaal veel méér dan de vitamine C-bom waarvoor iedereen ze neemt. Sandra Bierstedt schreef een verhelderend boek over deze onder gewaardeerde bekende dingen waarvan u zich niet kunt veroorloven ze niet te weten!

Tijdelijk Aanbod: Tot het einde van dit jaar mogen wij u van de uitgever een uitzonderlijke korting geven: u krijgt Gember, De Vergeten Schatkamer én Méér dan C ! beide samen voor slechts 35 € (ipv 47 €).

Deelname in de verzendkosten + 6 €

Product Prijs Aantal

Gember : de Vergeten Schatkamer van de Natuur

Gemberboek 23,50

Citroen : Meer dan C !

Meer dan C 23,50

Gember, de Vergeten Schatkamer van de Natuur + Citroen meer dan C
Korting bij aankoop van 2 boeken : -12 €

Gemberboek + Meer dan C 35,00